Nieuws

Seizoen 2019-2020 in de Kaaie

De boekjes met het activiteitenprogramma voor het nieuwe seizoen 2019/2020 gaan huis aan huis verspreid worden maar in de link hieronder vindt u het boekje ook digitaal.

Activiteitenprogramma 2019/2020

We wensen alle verenigingen en gebruikers van de Kaaie een mooi seizoen.

Het bestuur.

15 juni was de Kaaie een stopplaats in de RIDE FOR THE ROSES.
Vele deelnemers hebben hier genoten van de muziek en versnaperingen. De Orange Band en de Slikmossel zaten hun buiten op te wachten met een vrolijk deuntje. Binnen zorgde de vrijwilligers voor koffie, soep, broodjes en voor wie wilde een biertje. De deelnemers waren hier aan toe na de tocht in de regen. Samen hebben de vrijwilligers er voor gezorgd dat er aan het einde van de dag 1500,00 euro overgemaakt kon worden naar de organisatie van Ride for the Roses. Iedereen die hier aan mee geholpen heeft hartelijk bedankt en de fietsers bedankt voor het stoppen bij de Kaaie.

RIDE FOR THE ROSES

15 juni is de Kaaie stopplaats voor de RIDE FOR THE ROSES voor de afstanden 25 en 50 km. De opbrengst van het gebruik in de drank gaat geheel naar KWF kankerbestrijding, dus ook al u niet meedoet met de fiets, juni u in de Kaaie wat komen drinken voor het goede doel.

AED persbericht

Donderdag 18 april is de nieuwe AED overgedragen aan de Kaaie te Philippine.
Het bijzondere is dat deze AED aangeschaft is kunnen worden door eendrachtige samenwerking tussen bestuur van de Kaaie, Cargill Cares Council, Gemeente Terneuzen en de Clubkascampagne van de Rabobank.
Ieder van de partijen heeft gezorgd voor een financiële bijdrage voor deze investering in het belang van alle bezoekers van gemeenschapshuis de Kaaie en de inwoners van de direct aanpalende woonwijken.
Deze AED maakt ook onderdeel uit van het plan Hartveilig Wonen binnen de Gemeente Terneuzen.
Hartveilig Wonen is georganiseerde burenhulp door opgeleide en geregistreerde vrijwilligers die slachtoffers hulp kunnen bieden tot een ambulance aanwezig is en professionele hulpverleners de zorg overnemen.
Op genoemde datum heeft de officiële overdracht plaatsgevonden waarbij vertegenwoordigers van de verschillende partijen aanwezig waren en uiteraard was ook onze lokale EHBO-vereniging vertegenwoordigd.

1 juni organiseert de Dartclub een Kaartmiddag.

De dartclub organiseert een kaartmiddag, aanvang is 14:00 uur en het inschrijven start om 13:00 uur.

Schoonmakers bedankt.

Namens het bestuur iedereen bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan het schoonmaken van de Kaaie.

De “inloop” avond van de gebruikers en vrijwilligers was een groot succes,

In samenwerking met de activiteitencommissie aan-Z Philippine hebben we met succes een “inloop” avond gehouden. Eens kijken of we de inloop avond volgend jaar weer tot een succes kunnen maken.

SINTERKLAASFEEST!!!!!!!!

Sinterklaas heeft het bestuur van de Kaaie laten weten dat hij volgend jaar heel graag weer naar Philippine wilt komen.

Activiteitenprogramma de Kaaie seizoen 2018/2019

Via deze link kunt u het activiteitenprogramma boekje inzien.
Wij wensen alle gebruikers van de Kaaie een goed seizoen toe.

Bestuur de Kaaie.